ylämaan auto logo

Ammattitaitoinen kolarikorjaamo Jyväskylässä

Yhteystiedot

peltivaurioiden korjaukset luotettavasti

Ylämaan Auto tekee henkilö- ja pakettiautojen pienten lommojen ja suurempien peltivahinkojen korjaukset ammattitaidolla. Hoidamme myös pienet ja suuret ruostevaurioiden korjaukset. Meillä on ajanmukaiset välineet peltivaurioiden korjaukseen ja korinoikaisuun. Kauttamme saat myös automaalaukset, joten saat meillä auton kerralla kuntoon. Teemme peltivaurioiden korjauksia yli 15 vuoden kokemuksella, joten käsittelymme jälkeen peltivauriosta ei näy jälkeäkään.

 

Ennen korjaustöiden aloittamista saat arvion korjauskustannuksista ja aikataulusta. Parhaan arvion kolarivaurion korjauskustannuksista saat, kun tuot ensin autosi meille katsottavaksi.

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Kolarin sattuessa voit tuoda autosi meille korjattavaksi, sillä voit itse valita haluamasi autokorjaamon vakuutusyhtiön suosituksista riippumatta. Riittää, että kolarista on tehty vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja me hoidamme loput. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Teemme vahinkotarkastuksen eli arvioimme vaurion ja lähetämme laskelman vakuutusyhtiöön hyväksyttäväksi. Korjauskustannukset voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltä. Jos peltivahinko on pieni, asiakkaan kannattaa miettiä käyttääkö hän vakuutusta lainkaan. Autamme asiakasta erilaisten korjaustapojen vertailussa ja päätöksen teossa.

 

 

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa korikorjaamoa.